error

Möt framtiden som en stjärna

Come as you are. Leave as a star.

På Tycho Braheskolan har vi fullt fokus på lärande inom naturvetenskap och teknik. Här får du de bästa möjligheterna att utvecklas och lära. Du får helt enkelt redskapen och förutsättningarna för att möta framtiden som en stjärna.

Skolan för dig med höga ambitioner

Vi har en tydlig akademisk prägel och ställer höga krav på ditt personliga engagemang i lärandet, för vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Därför har du full uppbackning av lärare med djupa ämneskunskaper, som tar fram det bästa lärandet för dig.

Vi har din framtid i sikte

Vi har etablerade kontakter med högskolor, universitet och branschorganisationer för att du ska få ännu fler viktiga och spännande inslag i din utbildning.

Elever arbetar bakom modeller av hus

Våra program

På Tycho Braheskolan har vi fullt fokus på Natur och Teknik. Fördjupa dig inom det du gillar mest genom våra inriktningar och profiler.

Läs mer om våra program arrow_forward

Tycho Braheskolan på Facebook

Vill du också trivas på jobbet?

På Tycho Braheskolan jobbar du tillsammans med engagerade kollegor som på olika sätt har lärandet som sin profession.