Jobba hos oss

På Tycho Braheskolan jobbar du tillsammans med engagerade kollegor som på olika sätt har lärandet som sin profession.

Vi är en dynamisk arbetsplats med utgångspunkten att alla vill lyckas och våra ledord är fokus, långsiktighet och delaktighet. Hos oss blir du en viktig medspelare i den professionsutveckling som hela tiden pågår. Våra medarbetare förväntas vara med och ge våra elever full uppbackning för att kunna prestera sitt bästa. Vill du vara med? Våra elever har höga förväntningar på oss liksom vi har höga förväntningar på dem. Tycho Braheskolan har på alla sätt elevernas framtid i sikte!

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Tycho Braheskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Häng med Svetlana Diatchkova för ett besök på skolan och läs en kort intervju med henne.